En käsitä miten nopeasti voi aika mennä. Tammikuu, The matkabloggaajien kuningas kuukausi on taas käsillä. Helsinki-Vantaan lentokentällä käy kuhina kun Matkamessut Helsingissä järjestetään Helsingissä sekä tietenkin myös sensaatiomainen bloggaaja kampanja nimeltä Nordic Bloggers’ Experience. Olin host bloggaajan pestissä ensimmäistä kertaa viime vuonna ja tänä vuonna sain kunnian päästä kelkkaan messiin nyt toistamiseen. Jes!

Tuttavallisemmin NBE on menestyneille ja ammattimaisille digitaalisille matkailuvaikuttajille suunnattu bloggaaja-kampanja, joka kerää Suomeen viikoksi kymmeniä alan kansainvälisiä vaikuttajia. Suomi saa näkyvyyttä digitaalisessa mediassa miljoonittain ja meille hosteille ja vieraille taas järkätään ilmiömäistä ohjelmaa, jotta Suomi saa näyttää maailmalle parhaimpansa. Ohjelmaan kuuluu verkostoitumista, Suomen matkailutarjontaan tutustumista ja tietenkin myös bileitä. Tänä vuonna osallistujalista näyttää todella vaikutusvaltaiselta ja siihen voikin tutustua TÄÄLLÄ!

Mulle tässä tapauksessa 10 päivää intensiiviä on pitkä aika omistaa yhdelle asialle, mutta tiedän sen jo valmiiksi, että NBE on aina super hedelmällinen viikko, joka tulee palkitsemaan takaisin moninkertaisesti. NBE:n kautta kautta pääsee aitiopaikalta tutustumaan sekä omiin kansainvälisiin kollegoihin, että myös alan muihin merkittäviin vaikuttajiin. Meininki on arvatenkin super inspiroivaa ja samalla pääsee myös tutustumaan omaan kotimaahan ihan uudelta perspektiiviltä. Saavuin eilen Suomeen ja nyt mulla on tässä pari päivää aikaa chillata ennen 10 päivän työrupeamaa. Olisin kyllä valmis aloittamaan rummutuksen jo heti, sillä tämän vuoden ohjelma, jota itse tottelen on muutes aika namu.

TULEVAN VIIKON SUOMEN OHJELMA NÄYTTÄÄ TÄLTÄ

Tänä vuonna oon varustautunut vähän paremmin kuin viime vuonna. Siis lol minä! XD 

LAUANTAINA 14.1 aamulla meillä starttaa ohjelma ja ensimmäiset bloggaaja ryhmät lähetetään ympäri Suomea. Meitsillä on oma kansainvälinen Bloggaaja ryhmä hostattavana ja me tullaankin tutustumaan omaan kotikaupunkiin – Suomen gastronomia taivaaseen, Turkuun!

Ohjelma Turussa on yhtä safkaa. Turussa kun on Suomen paras rafla-kulttuuri. Eli nam! Majoittuminen tapahtuu Forenomissa Kakolanmäellä ja aktiviteetteihin kuuluu mm. herkuttelua Smörissä, olutmaistelua Koulussa (JES!), luistelua, Tom Of Finlandia, tapaksia Di Trevissä, illallinen Marinassa, vierailu Paraisilla, vierailu Kustavissa, lisää herkuttelua kauppahallissa, taidetta ja kirsikkana kakun päällä vielä akrobatia sirkusta.  Plus tietenkin inspiroivaa yhdessäoloa ja brain stormausta. Turussa ollaan maanantaihin saakka ja sen jälkeen alkaa virallisempi ohjelma Stadissa.

TIISTAINA meillä on get together event Klaus K:ssa

KESKIVIIKKONA on Matka Workshop day, joka on pelkkää bisnestä. Samalla myös koulutuksia ja luentoja. Keskiviikko huipentuu Sauna-kemuihin Löylyyn, Hernesaareen!

TORSTAI on niin ikään pelkkää bisnestä, sillä Matkamessujen ammattilaispäivät alkaa silloin. Torstaina oon tunnetusti aivan liekeissä pyörimässä messuilla kun päätön kana. Rakastan verkostoitumista ja uusien ihmisten tapaamista, joten meikäläisen adrenaliinit on torstaisin huippulukemissa. Torstai huipentuu tänä vuonna Clarion Hotelliin official NBE-bileisiin. Nä kemut tulee olemaan parin vuoden kokemuksella villit!

PERJANTAINA on #StopOverFinland day ja mä hostaan Helsinki Food touria. Oon näköjään ihan foodie nykyään!

LAUANTAINA alkaa puolestaan viimeinen reissu Suomessa ja tällä kertaa lähden oman hostattavan uuden bloggaaja ryhmän kanssa wellness viikonlopun viettoon  Naantaliin. Naantalissa relataan ja lötkötellään pari päivää ja tiistaina 24.1 onkin aika palata takaisin kotiin.

Tossa muutama räpsäsy vielä viime vuodelta! 

HUH! Siis mikä viikko mulla on tiedossa. Matkamessuista muuten sen verran, että se on myös tapahtuma, jossa pääsen ja te pääsette treffaamaan suomalaisten huippujen matkabloggaajien kanssa. Messuilla tapahtuu bloggaajien puolesta paljon. Tänä vuonna messuilla on mukana mm. Blogipavilijonki nyt toista kertaa. Blogipavilijongissa yleisö pääsee tapaamaan bloggaajia, kuuntelemaan puheita sekä ihan vaan tulla hengailemaan ja chattailemaan matkailusta ja bloggaamisesta. Toinen tempaus on Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyys tempaus, jossa jengi pääsee ostamaan matkabloggaajien parhaimpia valokuva otoksia. Rahat menee tietenkin hyväntekeväisyyteen.

Yleisölle Matkamessut ovat auki 20.1-22.1. Messuilla pääsee kuuntelemaan mm. Armania ja Mega-Paulaa sekä fiilistelemään matkailun ilosanomaa ja suunnittelemaan tulevia reissuja sekä tietenkin keräämään messu krääsää. Mulla on kuusi (6!!!) ylimääräistä lippua messuille joten haluan antaa ne jollekin teistä. Joten nyt just sulla on mahdollisuus voittaa itselle ja kaverille liput messuille. Arvon yhteensä 3 lippupakettia eli 3 x 2.

SÄÄNNÖT! Kommentoi alas oma suosikkikohteesi Suomessa, jota suosittelisit ulkomaiselle turistille. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 x 2 lippupakettia. Arvonta päättyy keskiviikkona ja voittajaa infotaan sähköpostitse! 

Nähdään messuilla! 🙂

-OTTO-


PS. Lisää meitsin juttuja  SoMe:ssa: SNAPCHAT: @ottoizakayacom. INSTAGRAM: @ottoizakayaFACEBOOK: OTTO Izakaya

Please like & share: