OTTO Izakaya matkablogissa ei suhtauduta elämään, sen tuomiin ilmiöihin taikka omaan ihanaan itseensä liian vakavasti.

Blogin taustalla häärii todellinen persoona. Matkailuun, oman itsensä kehittämiseen sekä elämän yleiseen ihmeellisyyteen hurahtanut reilu parikymppinen Otto pitää tukikohtaansa Lontoossa, sydämen eläessä silti vahvasti Helsingissä. Paikkauskollisuudesta Otto ei oikeastaan perusta alkuunkaan ja identiteetiksi onkin näillä eväillä muodostunut maailmankansalainen isolla ämmällä.

Tälle boheemille vapaasielulle arki on yhtä juhlaa, mutta mukavuusalueen sisäpuolella ollaan eniten silti kotipöksyissä sohvan pohjalla. Elämä on toisinaan yhtä vuoristorataa, mutta positiivisen elämänasenteen voimin tippuu tämä herra pääsääntöisesti viime kädessä aina jaloilleen.

Omaa tietään sekä itseään jatkuvasti etsivä nuorukainen ei pidä itselleen mitään mahdottomana taikka saavuttamattomana ja elääkin elämäänsä sen mukaan. Tällä sankarilla pää leijailee toisinaan vahvastikin pilvissä, mutta loistavan itseironian sekä ronskin huumorintajun voimin löytää jalat aina takaisin maanpinnan kutsuvaan kosketukseen.

Blogin pääpaino pyörii vahvasti matkailun, ulkosuomalaisuuden sekä lifestylen ympärillä. Välillä mennään vahvasti aiheen vierestä eikä massasta poikkeavienkaan aiheiden suhteen olla liian kranttuja. Tässä blogissa ei pelätä syvempääkään sukellusta pinnan alle, huumorin tosin pitäessä päänsä aina pinnan päällä.

Oton äärettömän uteliasta mieltä kiehtoo elämän epäkohdat, jokapäiväinen action sekä arkipäiväiset tabut. Näitä kiinnostuksen kohteita lähdetäänkin monesti myös penkomaan sekä toteuttamaan matkoilla, että arjessa ja osa kokemuksista päätyy myös blogin puolelle. Tässä blogissa pyritään puhumaan asioista niiden oikeilla termeillä ja vaikka positiivinen ajattelu ja meininki pitääkin vahvasti otetta yllä, käydään toisinaan myös syvällä.

Pääosin OTTO Izakaya-blogin sisältö koostuu kirjoittajan vivahteikkaasta tajunnanvirrasta, rivien välissä hiipivästä sarkasmista, railakkaista matkakokemuksista sekä visuaalisesta silmänilosta ja nyt ei siis puhuta edes kirjoittajan omakuvista.

OTTO Izakaya on todellinen ”Travel(Life)Style-blogi”. Kirjoittajan nettikoti sekä jatkuvasti työn alla viihtyvä oman elämänsä mini-imperiumi. Tervetuloa mukaan!

MISTÄ BLOGI SAI ALKUNSA?

OTTO Izakaya-blogi sai alkunsa loppukesästä 2014 määräaikaisen osoitteen elellessä niihin aikoihin vielä Sydneyssä. Oton vauhdikas elämä vei Australiassa vietetyn välivuoden jälkeen 4,5 kuukaudeksi Aasian hektisyyteen reppureissaamaan. Aasiassa blogi alkoi yhä enenemissä määrin muodostua osaksi arkea ja on nyt vajaa 1,5 vuotta kulkenut matkalaukussa tasaisesti mukana. Matka jatkui Aasiasta Helsinkiin jossa blogin identiteetti alkoi rakentumaan yhä enenemissä määrin. Kirjoittajan elämän liikkeet ovat nopeita ja spontaani muutos mahdollista. Vuoden 2015 syksyllä tie vei kohti Lontoota missä majaillaan tällä hetkellä blogin polskiessa vierellä.

Tällä hetkellä Oton maailmankartta näyttää käytyjen maiden listalla lukua 40. Tästä luvusta vajaa 20 maan turinat ja tarinat ovat päätyneet myös blogiin luvun kasvaessa jatkuvasti. OTTO Izakaya-blogilla ei ole maarajoja eikä juurikaan mitään muitakaan rajoja, pääpainon pysyessä tällä hetkellä vielä toistaiseksi ainakin Aasiassa, Euroopassa ja Afrikassa. Tulevaisuus on yksi avoin romaani ja sen puolesta mitä tahansa voi tässä osoitteessa tapahtua!

FOLLOW

INSTAGRAM @ottoizakaya

FACEBOOK – OTTO Izakaya

SNAPCHAT – ottoizakayacom